Daruieste si vei primi inzecit!
Programul "O fapta buna pe zi"!

Descarca formularul 200!

Daruieste si vei primi inzecit!
Programul "O fapta buna pe zi"!

Descarca formularul 200!

Activitate recreativa pentru copiii din centrul de plasament Delfinul din Agigea

Zece copii de la Centrul de Plasament Delfinul din Agigea au avut o surpriza foarte placuta pe 21 august. Copiii s-au jucat in Tara Piticilor aproximativ o ora, apoi s-au asezat la umbra intr-o zona mai linistita, pe iarba. Unii s-au jucat cu frisbee, altii au ales jocuri de carti.

Clovnul Coco si-a facut aparitia intr-un mod amuzant, fiind alergat la inceput de doi dintre baieti. Apoi i-a strans pe toti in jurul sau, pentru a se cunoaste mai bine. La tot pasul Coco presara glume, iar copiii radeau cu gura pana la urechi. Joculetele au fost distractive si dinamice, le-au captat atentia. Le-a fost testata si viteza de reactie, precum si spiritul competitiv si talentul la dans.

Dupa o ora plina de distractie, la final Clovnul Coco le-a modelat copiilor baloane in formele dorite de ei. Fiecare copil a primit cate 2-3 baloane. Grupul a plecat spre City Park, unde copiii au mancat pizza de la Pizza San Marco. Gratie partenerilor (Clovnul Coco si Pizza San Marco), activitatea nu a presupus costuri pentru Mana cu Mana.

Mana cu Mana este un program pentru copiii din centre de plasament derulat de Asociatia United Hands Romania, Fundatia Refresh si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta. Oricine poate ajuta copiii din centre de plasament in campania Mana cu Mana pe http://manacumana.ro/index.php/ajuta-online/

Comments are closed.