Daruieste si vei primi inzecit!
Programul "O fapta buna pe zi"!

Descarca formularul 200!

Daruieste si vei primi inzecit!
Programul "O fapta buna pe zi"!

Descarca formularul 200!

Redirectioneaza doi la suta

formularul declaratia 200 anaf sigla 2017

Dupa cum probabil stiti deja, orice salariat precum si persoanele care realizeaza venituri din profesii liberale (avocati, medici, experti contabili) sau cei care realizeaza venituri din chirii sau activitati agricole pot redirectiona o mica parte (2%) din impozitul pe care il platesc la stat catre o anumita fundatie sau cult.

Acest gest nu va costa nimic, sunt bani care oricum se duceau la bugetul statului. Printr-un gest simplu, asa cum este completarea unui formular, puteti ajuta foarte mult activitatea noastra, pe care o puteti vedea aici: CAZURI REZOLVATE

Cum puteti face asta? Descarcati formularul potrivit:

Declaratia 200 - Formular 200

Daca aveti o profesie liberala, sunteti avocat, medic, expert contabil sau aveti venituri din chirii sau venituri agricole.
Descarca de aici:

Pentru cei cu venituri din surse multiple, completati si anexa de AICI

Instructiuni de completare a declaratiei 200 gasiti AIC

Declaratia 230 - Formular 230

Daca sunteti salariat si nu aveti alte venituri (chirii, venituri agricole etc)
Descarca de aici:

Completati formularul potrivit cu datele dumneavoastra si semnati. Instructiunile de completare sunt mai jos.

Formularul trebuie sa ajunga la Directia Finantelor Publice din localitatea de domiciliu (unde sunteti inregistrat cu veniturile). Poate fi depus personal sau prin posta (recomandata). Mai mult, Fundatia Refresh vine in sprijinul celor care vor sa pe ajute prin completarea formularelor: putem sa venim noi sa le luam si sa le depunem in locul vostru, tocmai ca sa va fie cat mai simplu. Pentru asta trebuie doar sa ne contactati.