Daruieste si vei primi inzecit!
Programul "O fapta buna pe zi"!

Descarca formularul 200!

Daruieste si vei primi inzecit!
Programul "O fapta buna pe zi"!

Descarca formularul 200!

Cazurile zilei – cazuri in derulare

Daca vrei sa ajuti unul din cazurile de mai jos, click AICI
O suma mica pentru tine inseamna mult pentru cei de mai jos.
Primesti poze si vezi cum ajutorul tau se transforma in rezolvarea cazului.

1. Doi copii talentati au nevoie de haine de iarna si mingi de fotbal

Va lasam sa va uitati la materialul video de

AICI

Cost estimat 1500 Ron

2. Batran infirm are nevoie de un carucior.

0-274475-batran_handicap_288cb59595

"Avem nevoie de ajutor pentru un localnic, Avram Raţ, în vârstă de 63 de ani, din Blăjeni, HD. Acesta a lucrat ca miner la Barza, însă a rămas infirm, din cauza unui accident de mină, suferit în anul 1992. De atunci, nu-şi poată mişca picioarele. Are deja un cărucior, dar este foarte vechi. Despre posibilităţile lui materiale nici nu poate fi vorba, ele fiind mult prea reduse pentru costul unui astfel de mijloc de deplasare. Pensia de invaliditate nu-i poate acoperi astfel de costuri. Din păcate, nici nu prea are cine să-l ajute, pentru că soţia sa a decedat, iar fiica lui s-a născut cu un handicap psihic. Poate există cineva care va citi aceste rânduri şi îşi doreşte să facă o faptă bună. Sper în omenia semenilor"

Cost estimat 850-3000 RON

3. Un ingeras de fetita care are nevoie de hainute si alimente:

ingeras

"buna ziua am 35 de ani.o fetita care pe 22 aprilie a facut 2 ani ,si sunt insarcinata in 5 luni.munceste doar sotul,nu ne.am permis sa platim gazele si ni le-au taiat.Iarna asta ne.am incalzit cu lemne gasite pe strada.VA ROG DIN SUFLET,AVEM NEVOIE DE AJUTOR NU NE PERMITEM SA NE CUMPARAM DE IMBRACAT,DACA CINEVA NE POATE AJUTA II MULTUMIM DIN SUFLET.NU MA PREA PRICEP LA CUVINTE ,SI POATE NU ARAT IN CE-AM SCRIS CA AVEM NEVOIE DE AJUTOR DAR AVEM.VA MULTUMESC PT TOT."

Cost estimat: 1500 RON

4. Bebelusi abandonati au nevoie de scutece

bebelusi

"Datorita cresterii cazurilor de bebelusi abandonati din spitale si a banilor alocati, din ce in ce mai putini, Directiile Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului din Bucuresti si din tara se confrunta cu o situatia fara precedent ca si amploare, o criza acuta de scutece si alte materiale igienice/sanitare.Va rog sa ii ajutam pe acesti ingerasi care nu au nici o vina, ca macar sa traiasca in conditii decente, sa fie curati si ingrijiti. Si asa viitorul lor este complicat, macar atat putem sa facem. Cei din spitale incearca sa faca tot ce pot, sunt cazuri in care vin cu bani de acasa, dar acum e nevoie de mai mult"

Cost estimat: 2000-3000 RON

Multumim in numele lor celor care se hotarasc sa contribuie!