Skip to content

Proiecte in derulare

Educatie online

Fundatia Refresh sprijina o platforma moderna de educatie si invatamant online, Better Wiki. Prin acest parteneriat, oferim acces GRATUIT la cursuri de webdesigner, pentru 1000 persoane, program in valoare de peste 100.000 Euro. Aceasta poate fi o oportunitate deosebita pentru a dezvolta afacerea ta in zona de online, sau chiar a incepe o activitate de design de siteuri web, intr-o lume tot mai digitala, unde este nevoie de astfel de competente.

educatie online fundatia refresh cursuri creare site web

Suport cazuri sociale

Inca de la infiintare, Fundatia Refresh a avut o activitate sustinuta in directia ajutorului acordat unor persoane sau familii aflate in situatii limita, care nu reusesc sa se descurce pentru asigurarea minimului necesar unei existente normale.

Protectia Mediului

Fundatia Refresh este una din putinele ONGuri care au obtinut drept de acces in Biosfera Deltei Dunarii pentru monitorizarea calitatii apei si a altor indicatori ai calitatii mediului. Am efectuat activitati de ecologizare in zona cu sprijinul comunitatii locale si ne propunem sa continuam in aceasta directie si in viitor.

protectia mediului ecologizare monitorizare