Skip to content

Femeie nevoiasa cu 2 copii ajutata de Craciun cu alimente si lemne

  Update:

  In ajunul Craciunului am ajuns la familia Ancai Mares din Salciile, Prahova, incarcati cu bunatati, dar si cu bani de lemne, care au fost luate direct din zona. Mesajul ei spune tot mai bine decat am putea noi sa o facem:

  CRACIUN FERICIT SI MULTA SANATATE DATORITA DUMNEAVOASTRA AVEM UN CRACIUN FRUMOS

  Iar cand spune datorita dumneavoastra nu se refera la noi ci la toti cei care au contribuit prin Fundatia Refresh ca aceasta familie sa aibe un Craciun asa cum toti meritam.

  MULTUMIM celor care au facut asta posibil!

  Mai sunt si alte cazuri care au nevoie de sprijin. VEZI AICI
  Contribuie si tu: AJUTA


  Situatia initiala:

  Pe pagina de facebook a fundatiei am primit urmatorul mesaj:

  Anca Mares este mamica a 4 fetite, are 34 de ani si locuieste in comuna Salciile, jud. Prahova. In anul 2012, in urma divortului de sotul sau, a ramas in custodie cu doua dintre fetite, una de 7 si una de 13 ani. In octombrie 2013 in urma unei hemoragii, a fost diagnosticata cu o formatiune maligna ce depasea colul uterin.
  In momentul de fata Anca nu mai poate lucra si are de achitat lunar 180 Lei pensie alimentara.
  Anca Mares locuieste cu cele doua fetite si cu parintii ei intr-o casuta deteriorata; din pacate nici parintii nu o pot ajuta cu nimic, acestia fiind alcoolici si cheltuindu-si veniturile pe bautura. Are nevoie de hainute, masina de spalat, aragaz, pat, covoare, lenjerii si alte articole de uz casnic si gospodaresc. Nu are nici lemne pentru a trece iarna, stau in frig, se imbolnavesc, iar apoi au nevoie si de medicamente.

  Va solicitam ajutorul pentru acest caz.